Spiller med kretslaget på GØIF-dagen

Bare to sandefjordinger er med videre på kretslaget for 2005-årgangen. Begge er fra GØIF, og på søndag kan du se dem spille på GØIF-dagen.

Da skal nemlig Vestfold møte Sunnmøre kl. 14 til kretslagskamp, og både Simen Wallin og Håkon Ude Hasle er med i den nye og slankere troppen. Jacob van Rijnbach og Linus Torp Bergsvåg er utelatt fra troppen.

- Vi håper alle som har hjerte for spillerutvikling i Sandefjord og alle som har et lilla hjerte møter opp for å se fotball på høyt nivå. Det er stort for GØIF å ha de to eneste spillerne fra Sandefjord som er funnet verdige en plass i troppen, men vi er litt skuffet over at de to andre ikke kom med. Det synes vi de hadde fortjent, sier nestleder i GØIF, Anders Mehlum Hasle.

GØIF-dagen inneholder for øvrig mye moro for alle som møter opp. Det blir blant annet loddsalg, lykkehjul, grill, internkamper på 3v3-banen, legendekamp, GØIF-mesterskap i balldemping og mye mer.

- Vi har leid inn en lift til mesterskapet i balldemping. Der heiser vi liften høyt opp, og slipper fotballer ned som man skal dempe på foten. Den som klarer kravet fra den høyeste høyden, blir mester. Vi håper og tror dette blir en populær aktivitet, sammen med alt det andre vi skal gjøre i løpet av dagen, sier Mehlum Hasle.

 

Mer om GØIF-dagen her

Tilbake