Damelag på GØIF

Interessen er til stede for å starte opp med et damelag på GØIF.

Det kan med glede fortelles at Linda Lauvålien har sagt seg villig til å være spillende trener for dette laget og hun gleder seg veldig til dette. Linda er i dag også trener for jentene i årskullet 2000/2001 og er ei kjempekoselig jente som dere kommer til å trives med.

Renate Viken er en av pådriverne til å starte opp og har sagt seg villig til å være lagleder.
Hun er ei gladjente og gledesspreder av de store. For dere som ikke kjenner Renate fra før kommer raskt til å oppdage at hver trening blir i gledens tegn!

Det er ønskelig med to lagledere. Det avventes svar fra en til.

Første trening blir torsdag 21. oktober kl. 19.30 på kunstgressbanen på GØIF. Det blir gitt informasjon om videre treningstider. Mest sannsynlig torsdager. Det er også satt av treningstid i gymsalen på Gokstad skole mandager fra kl. 20.00 til kl. 21.00.

På første trening blir det naturlig å sette av tid til en prat for å bli litt kjent med hverandre.

For at informasjonsflyten skal bli best mulig, benyttes GØIF`s egen hjemmeside. Her blir det opprettet en egen link som damelaget benytter seg av.

Det er ønskelig at alle som leser dette forteller det videre til; mammaer, venninner, koner og ellers til alle som har lyst til å holde seg i form, trene med ball, kanskje etter hvert bli med i en serie for å konkurrere mot andre damelag i byen/fylket, og ellers vil bidra til at dette samtidig blir en trivelig sosial happening.

Vel møtt alle sammen!

Tilbake