Ny FFO Ansvarlig og administrativ leder!

Bli kjent med Thomas Graneng Lund.

1 Hvor er du født og oppvokst?

-          Jeg er født og oppvokst i Sandefjord. Har stort sett bodd på Haukerød og Runar, men bor nå på Jahredammen på riktig side av byen. 

 

2 Bor du alene eller med familie?

-          Jeg har samboer og to barn, to gutter på to og fire år, så full fart!

 

3 Hva slags utdanning har du?

-          Jeg er utdannet barnehagelærer, og har jobbet som dette de siste årene. Fra tidligere har jeg et fagbrev som maler og gulvlegger, så jeg har holdt på med litt forskjellig. 

 

4 Hva jobber du med idag?

-          I dag jobber jeg som pedagogisk leder med ansvar for førskolebarna i Trudvang barnehage på Breidablikk. 

 

5 Hvorfor søkte du jobb som FFO leder og klubbadmin i GØIF?

-          Helt siden jeg var ferdig utdannet for noen år siden, og fikk høre om FFO, har jeg alltid tenkt at dette ville vært helt perfekt. I min nåværende jobb er jeg relativt nyansatt, og kunne ikke trivdes bedre, men når jeg så at det ble en åpning i Gøif var det ingen tvil om at jeg måtte søke. Når det i tillegg var mulighet for å jobbe med klubbdrift, kunne det ikke blitt bedre! 

 

6 Hva gleder du deg mest til i din nye jobb? 

-          Først og fremst gleder jeg meg til å bli en del av klubben. -Bare det lille jeg har sett av miljøet og kulturen rundt klubben har virkelig tatt meg med storm. Den sosiale arenaen den er for nærmiljøet og hvor mange dyktige mennesker det er i og rundt klubben, og jeg gleder meg veldig til å være med på fortsettelsen! Jeg gleder meg også veldig til å ta del i det flotte arbeidet som er gjort over mange år med FFO, og få lov til å være med å fortsatt bygge en trygg, lærerik og aktiv arena for alle barna, sammen med de dyktige menneskene som er i FFO. 

 

7 Hva er det beste med å jobbe med barn?

-          Å jobbe med barn er utrolig givende, spesielt å kunne bidra til at barn er trygge mens de trives i et fellesskap og opplever mestring. Videre er det utrolig lærerikt. Barn kan være både dine største fans og sterkeste kritikere. Det er veldig lett å se om jobben du gjør eller aktivitetene du legger opp er gode, for barn er ærlige hehe. Noe som gjør at du hele tiden må ha evnen til å forandre planer eller å kunne justere aktiviteter for at de skal være best mulig. Dette gjør også at du stadig lærer.

 

8 Hvilke planer og visjoner har du for GØIF FFO? 

-          Jeg er veldig opptatt av at FFO skal være et sted hvor alle barna opplever trivsel, mestring, glede og trygghet. Jeg er opptatt av at det skal være et likeverdig tilbud, hvor aktiviteter legges opp slik at vi treffer alle barnas ønsker og interesser, og at FFO er noe barna gleder seg til å komme til hver eneste gang. Noe jeg vet at det allerede er. Alt i alt skal det være gøy, lærerikt og aktivt!  

 

9 Har du interesse for idrett?

-          Jeg har spilt fotball stort sett hele livet, fra jeg begynte på skolen og opp til senior. Stort sett i Runar men har to korte opphold i Sandar og Fevang. I dag spiller jeg stort sett futsal, men har veldig lyst til å ikle meg den lilla drakta så fort som mulig, så det blir mange timer på Gøif fremover😃

 

10 Har du noen andre hobbyer eller fritidsinteresser, hvis du liker fotball - hvilket lag holder du med? 

-          Det meste går nok i fotball ja. Arsenal og Lillestrøm stjeler en del nattesøvn, selv om jeg ikke kan klage akkurat nå! Prøver å dra på så mange kamper jeg kan, spesielt nå som den eldste gutten er så stor at han vil være med! Ellers liker jeg å spille kort med venner! 

 

11 Med hvilke 3 ord vil du beskrive deg selv?

-          Den er tøff, hehe. Hmm, engasjert, blid og sosial kanskje? 

 

12 Hvilken egenskap eller evne skulle du ønske at du hadde mer av?

-          Ro! Det går ofte i et, og jeg er nok en rastløs type. Men det kommer også godt med i denne bransjen! 

 

13 Kan du dele noe om deg selv som nesten ingen vet?

-          Jeg har et usunt forhold til quiz og brettspill. Det er noe av det beste jeg vet, men det dreier seg fort om liv og død😅 

 

14 Hva skal du i sommerferien?

-          Forhåpentligvis besøke familie i Tyskland! Ellers blir det å være så mye som mulig på stranda, samtidig som jeg skal bruke tiden på å bli godt kjent med Gøif. 

 

15 Hva er din drømmeferie?

-          Balkan, hele det tidligere Jugoslavia😃

 

Vi gleder oss til høsten 2023 og ønsker deg hjertelig velkommen i GØIF familien!

 

Med vennlig hilsen 

GØIF Hovedstyre