Støtt 05-gutta i cupfinalen 4. november!

Søndag 4. november spiller 05-gutta finale i OBOS-cup hjemme mot Norderhov fra Hønefoss. Vi håper så mange som mulig kommer og støtter guttene i kampen!

OBOS-cup er en turnering som har blitt spilt gjennom hele høstsesongen mellom lag fra ulike deler av Østlandet. GØIFs 05-gutter har kvalifisert seg til finalen, og møter Norderhov i en spennende finale hjemme på Østerøya Idrettspark.

- Dette er en stor fjær i hatten for guttene som har hatt mange kamper gjennom hele året. De har likevel klart å mobilisere i cupkampene, og kom til finalen gjennom overbevisende spill i semifinalen mot Store Bergan. Sesongen har vært lang, men nå tar vi et «magadrag» og satser på en ny god opplevelse for spillerne, sier Anders Mehlum Hasle som er en av trenerne på laget.

Han håper så mange som mulig i GØIF-miljøet kommer og lager en flott ramme rundt denne kampen.
- Vi har alltid hatt stort fokus på prestasjonsutvikling, mestringsopplevelser og sosialt miljø. Vi har stor rotasjon i spillergruppa inn mot de ulike kampene, og hele 26 av guttene har spilt på «førstelaget» serien i år. Det tror vi er noe av årsaken til at vi har sett god utvikling på mange spillere, og også litt av årsaken til at vi har kommet til finalen i denne turneringen, sier Hasle.

Nå håper han mange kommer for å heie fram «guttane» og gi dem litt ekstra støtte honnør på tampen av sesongen.
- Alle spillerne våre har del i denne finaleplassen. Dette hadde ikke vært mulig uten at samtlige støttet hverandre og utfordret hverandre på treninger og i kamp. De fortjener litt ordentlig oppbacking i denne kampen, for ingen GØIF-lag har noensinne spilt seg til finale i denne turneringen. Vi håper det kommer mange, sier han.

Han opplyser også om at kiosken vil være åpen for anledningen, og ser for seg en positiv dag med gode opplevelser for klubb og nærmiljø.

Tilbake