GØIF Gutter 2005: Alle fire er med videre i landslagsskolen

Linus Torp Bergsvåg, Jacob van Rijnbach, Simen Wallin og Håkon Ude Hasle har fått fornyet tillit på landslagsskolen for G2005.

Dermed ble det en gledelig start på det nye året for de meget treningsvillige 05-erne hos GØIF etter at kretsens spillerutvikler, Espen Kirknes, offentliggjorde den nye landslagsskoletroppen for Vestfold.

De fire GØIF’erne er de eneste fra Sandefjord som har fått fornyet tillit i den «smalnede» troppen. Dermed har det voldsomme treningsarbeidet spillerne har gjennomført, betalt seg i fullt monn.

-Dette er en voldsom motivasjonsboost for spillerne og hele GØIF Gutter 2005. De hadde ikke klart dette eller fått tilliten fra kretsen uten et voldsomt egenarbeid, men det hadde heller ikke vært mulig uten et godt miljø og utviklingsfokusert arbeid på laget vårt. Vi er stolte av guttene, og gratulerer dem meget fortjent uttak, sier trener Anders Mehlum Hasle.

Spillerne er nå garantert to ukentlige treninger med landslagsskolen i tillegg til flere helgekamper mot kretslag fra andre steder i landet.Her er uttaket:

Landslagsskolen G2005:
Benjamin Hellum Andersen (Eik)
Sander Holseter-Karlsen (Eik)
Henrik Biering (Eik)
Tristan Brendsrød (Flint)
Emil Vonheim Nikolaisen (Flint)
Magnus A. Brodersen (Flint)
Filip Loftesnes-Bjune (Flint)
Linus Bergsvåg (GØIF)
Håkon Hasle (GØIF)
Simen Wallin (GØIF )
Jacob van Rijnbach (GØIF)
Martin Jørgensen (Halsen)
Sindre Walle Egeli (Nanset)
Storm Armbøll Karlsen (Nanset)
Elias Hauan (Nøtterøy)
Bork Bang-Kittelsen (Sandefjord Fotball)
Johan Nordang (Stag)
Aleksander Quintro Syversen (Teie)
Mohammed Reza (Ørn)
Kamba Kalala Tumba (Ørn)
Syver Arnesen (Ørn)

Tilbake