Feiret julen med pølser og trening

14 gutter fra G2005 møtte til årets siste fellesøkt på GØIF. Laget har hatt en strålende sesong der vi har gjennomført 81 treningsøkter.

Denne sesongen har vi hatt 3 lag i serien. De har vært påmeldt på 3 ulike nivåer og vår målsetning før sesongen var å tone ned hvilket nivå de ulike kampene var på, slik at spillerne selv ikke gjorde noe nummer ut av det. Alle lag i serien har kun vært benevnt med «GØIF» men de har selvfølgelig merket selv at kampene har hatt ulik «vanskelighetsgrad». Vi ønsket med denne løsningen ikke å ha et 1., et 2. og et 3. lag, samtidig som vi kunne matche alle på det nivået de trengte og vi føler selv at det har vært vellykket. Alle spillerne (med unntak av et par som kom til eller forsvant i løpet av sesongen) har spilt på minst to nivåer både på vår- og høst-sesong.

Fotballmessig har vi sett stor framgang hos de aller fleste og vi mener at følelsen av mestring og utvikling er viktig for at barna skal trives med å spille fotball. Ikke alle har fått spille på et «øvet nivå» og det er som oftest en grunn til det. Den viktigste grunnen er i de fleste tilfeller at det ikke vil gi en god opplevelse å føle at man ikke holder nivået. Samtidig må man noen ganger få prøve seg med sterkere med- og motspillere for å lære og denne balansegangen er ikke alltid like lett.

Det er også viktig å nevne at for noen av våre spillere så tror vi at selv øvet nivå i 2005-klassen ikke er et høyt nok nivå for å få tilstrekkelig utfordring. Vi har denne sesongen hatt 5 spillere som har spilt regelmessig på 2003-laget og vist at de holder det nivået. Noen har også spilt kamper for 2004-laget men dette har i større grad vært for å hjelpe til når de har manglet spillere enn for å få utvikling.
Vi har også hatt noen spillere fra 2006-årgangen som har fått være med på enkelte treninger og kamper og vi tror de føler at de har blitt tatt godt imot.

At vi prioriterer samhold og miljø bør være klart som følge av dette kuriøse fakta: Alle spillere har vunnet og alle har opplevd tap i løpet av vårsesongen. Det samme har de gjort i løpet av høsten. Statistikken viser også at av de 25 spillerne vi har hatt gjennom hele året har samtlige spillere spilt sammen med samtlige andre spillere på laget i løpet av serie- eller cupkamper dette året. Dette gjør vi fordi vi oppriktig mener at alle er like viktige og fordi vi tror det gir best utvikling - for alle.

  • Vi har i seriespill i år spilt til sammen 43 kamper. 21 er vunnet, 3 har endt uavgjort og i 19 av kampene har det andre laget på mystisk vis scoret flere mål enn oss.
  • Vi har i seriespill scoret 240 mål og sluppet inn 267.
  • Alle spillere har både vunnet og tapt både på vår- og høstsesong (med unntak av de som har kommet til eller forsvunnet under veis siden de ikke har spilt like mange kamper).
  • Alle spillere har fått spille kamp på minst to ulike ferdighetsnivåer (med unntak av noen som har vært skadet og de som har kommet til eller forsvunnet under veis).

 

  • Vi teller ved sesongslutt 30 spillere. Det er to mer enn når vi startet sesongen.
  • Vi har til sammen hatt 47 gutter på trening i år (9 av disse er 06-spillere).
  • 19 spillere har over 70 % oppmøte. Om vi ser bort fra ivrig-treningene på onsdager så er dette tallet 23. Veldig bra for et G11-lag.
  • Vi har i snitt hatt 18,59 spillere på trening. (Her er det ikke tatt hensyn til de som spiller kamp.) Om vi ser bort fra ivrig-treningene på onsdager så er dette tallet 19,62. Med tanke på at vi har kampdag samtidig som vi har trening så er dette ekstremt bra.

I løpet av sesongen så har alle de 25 som har vært med fra start til slutt spilt kamp sammen med de 24 andre, bortsett fra to spillere som ved en tilfeldighet ikke fått spille på lag med hverandre.

For å markere avslutningen av året som gikk, samlet vi spillerne og foreldrene til en felles innvielse av gapahuken og tok den i bruk for første gang. Strøkent opplegg og bra beliggenhet!

Vi er sikre på at dette kan bli et nytt verdifullt tilskudd til godt miljø og trivsel på GØIF.

Vi ønsker god jul og godt nytt år til alle spillere og foreldre/foresatte og gleder vi oss til å sette i gang med en ny sesong!

 

Tilbake